Koskar83 έγραψε:
Για να διορθώσω τα γραφομενά σας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ στο ηφαίστειο που αναφέρεται μιας και οι φωτογραφίες που δημοσιεύετε δείχνουν το ηφαίστειο να καπνίζει όπως καπνίζει κάθε μέρα τα τελευταία 10 χρόνια .Επίσης ο χάρτης με την δραστηριοτητα που αναφέρετε στον Ελλαδικό χώρο είναι η φυσιολογική δραστηριότητα του Ελλαδικού χώρου , να μην σας πώ οτι στατιστικά είναι και ποιο μειωμένη απο το φυσιολογικό της.Επομένως η απαντησή σας δεν είναι τεκμηριωμένη και σωστή και πιστεύω δεν καλύπτει κανέναν απο αυτούς που σας παρακολουθούν και γι αυτόν τον λόγω βάση των ανωτέρω περιμένω μια σαφή επεξήγηση που να δικαιολογεί που πήγαν τα συστατικά που περιμένανε όλοι να εκδηλώσουν σεισμό στην χώρα μας στις 7 Δεκεμβρίου.Ευχαριστώ πολύ.Περιμένω την σαφή απαντησή σας.
Θα μου επιτρέψεις koskar83 να κάνω μια παρατήρηση. Σωστή η παρέμβασή σου και περιμένουμε απάντηση από τους ειδικούς της θεωρίας. Αυτό που έχω καταλάβει από τα γραφόμενά σου είσαι υπέρ της ομάδας ΒΑΝ, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με σε παρακαλώ. H oμάδα ΒΑN τα τελευταία τρία χρόνια είναι από αποτυχία σε αποτυχία σε σχέση με τις εκτιμήσεις-προγνώσεις της και δεν έχεις αναφερθεί ποτέ πάνω σε αυτό. Το μόνο που κάνεις είναι να διορθώνεις κάθε φορά τα γραφόμενα των ειδικών της θεωρίας και καλά κάνεις αν εντοπίζεις λάθη. Όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε το πως λειτουργεί η θεωρία και η άποψή μου είναι ότι έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Θα σε παρακαλούσα να μας εξηγήσεις αν μπορείς που οφείλεται αυτή η μεγάλη αποτυχία της ομάδας ΒΑΝ, γιατί μη κρυβόμαστε πίσω από τι δάχτυλό μας έτσι είναι και κανείς δεν μιλάει γι’αυτό.
Φιλικά…